onsdag 21 juli 2010

Husvagnssemester ala miniversion

Så har Theo fått vara iväg på sin första husvagnssemester. Mamma och pappa kom upp hit med husvagnen och hämtade oss och sen så for vi vidare mot storforsen och moskosel. I storforsen hittade vi ett fint sandtag att parkera i. Iaf enligt min far... Vi fastnade med husvagnen när vi skulle köra ned, men ned skulle vi iaf. Så ut fick vi alla hoppa, jag med Theo på armen, och putta på husvagnen så vi skulle ta oss lös. Men det gick så fint och mysigt hade vi ända tills natten kom. Då kom även myggorna. Dom hade hittat en löngång in i husvagnen med free access som ingen såg. Så under den natten tror jag jag slog ihjäl minst 100 mygg utan överdrift... Stackars Theo såg ut som en prickig korv dagen efter. Som tur är verkar han helt obrydd av betten. Vi hann även med en tur till Storforsens hotell och köpte varsin glass. Och där fick vi även sen en del av artisterna i Diggiloo. :D

Dagen efter for vi till Storforsen för at sightseeinga lite, vi hann till plattformen vid forsen när det började regna och då vände vi om igen, var inge roligt att gå där i regnet.
Så vi gick tillbaka till butikerna och Theo fick sig en gosedjurs öring av mormor. Hon tyckte han borde få se hur en riktig fisk ska se ut... Hon kan vara en riktig komiker ibland... ;)


Så drog vi kosan till Moskosel och stannade där på campingen i några dagar. En mycket mysig camping som jag verkligen kan rekomendera! Vi for runt och såg ställen där John varit som liten när dom hade stugan i Moskosel och han visade vart dom brukade fiska och så. Som tur var var det mindre mygg där så dom andra nätterna sov vi bara bra.
Theo fick prova bada i en sjö för första gången. Eller bada, han kom så långt som till att doppa snoppen men då blev det för jobbigt, förstår inte det där.. ;)
Vi mös på där och sen på fredan drog vi hem igen, alldeles nöjda allihopa tror jag.
Det var väldigt roligt och mysigt!








1 kommentar:

  1. Åh vad fina semester bilder:) vad det ser härligt ut;)

    SvaraRadera