lördag 12 februari 2011

Skön lördag

 

Vilken härlig lördag vi haft idag. Först följde vi med John till hemmings. Han skulle följa sin pappa ut i skogen så då följde vi med och höll svärmor sällskap. Sen var det hem, låta Theo vila och så iväg till Danne å Frida på middag.
Dom bjöd på cannelloni med skinka och champinjoner. MUMS så gott det var, hade mer än gärna tagit en till full tallrik om jag bara orkat. Sen så var det ju såklart efterrätt, också mycket gott!

Var helt underbart att se hur bra Theo och Milo lekte tillsammans. Tror dom lekte bredvid/tillsammans med varandra hela kvällen. Theo var helt lyrisk och kom springandes och berättade saker, på sitt språk såklart, och sen sprang han fort tillbaka till Milo. Vi behövde inte hålla många ögon på dom alls. Som sagt, Underbart!
Vi for inte hem förens dom båda var så trötta och det var läggdags för Milo. Kl var då ändå 21. Så Theo hade kört 2 tim på övertid.

Så nu sitter vi här hemma, med varsin liten skål ostbågar, jag med thé och john med en kall öl, Theo i sängen och sover sååå gott och vi mår bara gott! Nu är det skönt att leva!

SUC55033

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar