lördag 9 januari 2010

Fin besök

Passar på att skriva lite medans syrran med karl är på bio. Dom skulle egentligen fara hem idag, men så kom vi på att dom kan ju se Avatar 3D här i Pite. Den visas nämligen inte i 3D i skellefteå. Har just sagt godnatt till deras två pojkar, busiga men väldigt goa pojkar!

Theo ligger och sover för fullt, han är ju helt underbar i sin säng, nu när man ser han börjar få en "riktig" personlighet. Han har sina favorit positioner när han sover och ska ha både en bit av täcket, snutten och grodan.

Vi provade att ge honom mer potatis idag, men tror den inte blev nog mosad, för han gjorde värsta grimaserna. Dock var han inte helt missnöjd. Han har ju trots allt två fina tänder att tugga med, vassa och bra!

Igår hade vi en mycket trevlig kväll med syster yster och familj. Vi åt entrecôte, pommes och en massa såser. John klarade det riktigt bra att följa sin GI diet(typ). Syrran stekte vitkål och morötter istället för pommesen. Sen till efterrätt gjorde jag en superenkel och smaskig chokladmousse. Jag vispade grädde och så rörde jag ned smält chili choklad.
Såååå enkelt alltså!
Nu ska jag fara och hämta gamlingarna på bion så dom inte fryser fast där utanför!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar