måndag 17 maj 2010

Jobba jobba

Så har man börjat att jobba på heltid nu då. Och nog känns det, både i kroppen och i mammahjärtat. Men gu vad mysigt det är att komma hem och lilleman bara ler hela han för att han ser mig. Och så vet man ju att Theo och lilla pappan har det så mysigt här hemma!
Jobbet är helt ok, det är en hel del tvättning och storstädning nu för det är massor med rum som ska röjas och piffas upp så man kan vara stolt över att hyra ut dom. Och det är faktiskt riktigt roligt!

Här hemma har lilleman avancerat massor. I lördags så vinkade han för fullt när vi kom på kalas i öjebyn och i söndags så sa han "tat tat" när han fick en sak och vi sagt" å så säger man tack". Och jag tar då det som att det är hans ord för tack, för så fort man ger honom nått nu så säger han tat tat och ser så nöjd ut. Gullergrisen!
I fredags blev han även sjuk igen, fick samma tunga andning som när vi var på akuten, men det hade lättat så gott som helt på lördan och nu är han bara lite snorig igen. Tur vi fick ut puffarna att ge honom. Dom har hjälpt massor.



Så här kan man se ut om man är lite sjuk...



Sen kan man även vara alldeles pigg och glad vissa dagar, och mysa med Lakrits på golvet!

Men nu ska jag gå och sova, alldeles försent. Har jobbat lite extra ikväll så jag är helt slut nu...
Tur man har en underbar sambo och fästman som ordnar gott thé och en macka medans jag tog en dusch! Puss!
Natti natt

1 kommentar:

  1. Lilleman börjar bli stora killen shit pommes :D

    Kul det går bra å är roligt på jobbet ! tråkigt vore det annars !=)

    allt fint här hos oss iallafall orkar inte update bloggen vet inte varför orkar bara inte =)

    sköt om er !

    SvaraRadera